خرید پیاز زعفران درجه یک قاینات از ما:

ساخت وبلاگ
نقش پارامترهای قابل اندازه گیری خاک ، درافزایش میزان برداشت زعفران !
 کدامیک از پارامترهای خاک را لازم نیست هرساله در آزمایشگاه اندازه گیری کرد؟
بعضی از خصوصیات خاک ثابت بوده و با گذشت زمان تغییر معنی داری نمی کنند. لذا لازم نیست که هر ساله و با صرف هزینه این پارامترها را اندازه گیری کرد.
این موارد عبارتند از 
1- بافت خاک ؛ که مربوط به درصد نهایی اجزای معدنی تشکیل دهنده خاک شامل شن، سیلت و رس می باشد، از جمله خصوصیات ثابت خاک است. بنابراین یک بار که بافت یک خاک مشخص شد نیازی به اندازه گیری هرساله این ویژگی خاک نمی باشد. 
2- دومین ویژگی خاک که تقریبا ثابت است درصد کربنات کلسیم ( آهک) خاک است. دلیل اینکه در برگه آزمایشگاه به جای آهک درصد کل مواد خنثی شونده (T.N.V) نوشته می شود، وجود دیگر کربنات هایی از قبیل کربات منیزیم (اپسومیت) و کربنات مضاعف کلسیم و منیزیم (دولومیت) همراه با آهک یا همان کربنات کلسیم می باشد. این املاح هم مشابه آهک یا کربنات کلسیم در خاک عمل می کنند. 
3- پارامتر دیگری که در مناطق خشک اندازه گیری آن کمک چندانی به مدیریت خاک نمی کند، درصد کربن آلی خاک (ORGANIC CARBON- O.C) است. مقدار این ماده در خاک های کشور ما زیر دهم و صدم درصد می باشد. لذا اطلاع از آن کمک چندانی به مزارع زیر کشت زعفران نخواهد کرد. 
4- در صورت ثابت بودن فاکتور شوری خاک (E.C) ، نیازی به تعیین آنیون ها و کاتیون ها نمی باشد. زیرا ترکیب آنیونی و کاتیونی خاک که با یک منبع ثابت آبیاری می شود، طی زمان تغییر چندانی نمی کند. بنابراین اندازه گیری این یون ها به مدت حداقل دو سال کفایت می کند.
5- همچنین اندازه گیری سالانه ظرفیت تبادل کاتیونی (C.E.C) و اطلاع از آن بصورت همه ساله کمک خاصی به کشاورز نمی کند.
 یکی از مواردی که لازم است همه ساله مقدار آن اندازه گیری شود pH مزارع زعفران است. 
1- مهمترین نقش اسیدیته یا PH خاک، کنترل حلالیت عناصر غذایی در خاک می ‌باشد. به عبارت دیگر قابلیت جذب عناصر غذایی وابستگی زیادی به PH خاک دارد. عناصر غذایی در PHهای مختلف، حلالیت ‌های متفاوتی دارند، معمولا با افزایش PH حلالیت عناصر غذایی به جز مولیبدن کاهش پیدا می ‌کند. 
2- مشکل خاک های مزارع ایران، بالا بودن پی اچ خاک و قلیایی بودن آن است. لذا باید بمنظور افزایش عملکرد و شکست رکورد زعفران دامنه اسیدیته خاک تنظیم گردد. 
3- راهکار رایج برای کنترل pH خاک:جالب است بدانید کنترل pH مزارع به روش معمول، کار بسیار سختی است. با این وجود، بهترین راه کنترل pH خاک مزارع زعفران، استفاده از کودهای دامی فرآوری شده می باشد.
4- دامنه pH مزارع زعفران باید بین 6.8 - 6.3 باشد، زیرا بخش اعظمی از عناصر غذایی در این دامنه جذب خواهند شد. استفاده از کود دامی فرآوری شده که روش ساخت آن در بخش های آتی این کانال مطرح خواهد شد؛ یکی از موثرترین و آسان ترین راهکارهای کنترل اسیدیته خاک است و کمک بسزایی به تعدیل pH مزارع زعفران خواهد کرد. 
 درنتیجه کود دامی فرآوری شده با تعدیل pH مزارع زعفران، امکان جذب طیف وسیعی از عناصر مغذی را فراهم خواهد ساخت ؛ و این امر کمک شایانی به شکست رکورد بنه و کلاله زعفران در سال زراعی آتی خواهد نمود.
فروش نهال زرشک | فروش پیاز زعفران | فروش نهال عناب پاجوش | گل و گیاه بیدل | ۰۹۱۵۶۰۳۴۳۴۵...
ما را در سایت فروش نهال زرشک | فروش پیاز زعفران | فروش نهال عناب پاجوش | گل و گیاه بیدل | ۰۹۱۵۶۰۳۴۳۴۵ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 1sofronb بازدید : 146 تاريخ : دوشنبه 27 دی 1395 ساعت: 0:00